bezig met laden...

Nieuwsarchief

Tobiasen verbindingsstuk A1 en hoofdmacht

Tobiasen verbindingsstuk A1 en hoofdmacht

19/06/2015

NAC heeft in de Deense zesvoudig international Ole Tobiasen de nieuwe hoofdtrainer van de A1 gevonden. Tobiasen, die tijdens zijn actieve voetballoopbaan ondermeer uitkwam voor Ajax, sc Heerenveen en AZ, tekent in Breda een contract voor drie seizoenen. Tobiasen zal tijdens deze periode het verlengstuk zijn tussen de A-jeugd en de A-selectie. Hij richt zich hierbij onder andere op coaching van het beloftenelftal.

Tobiasen is sinds augustus 2010 actief als jeugdtrainer. Hij deed dit onder andere bij MVV en Roda JC. De aanwinst beschikt binnenkort over het diploma Coach Betaald Voetbal. Van 2012 tot en met 2014 was hij hoofdtrainer van hoofdklasser EHC uit Hoensbroek, terwijl hij in seizoen 2013/2014 actief was voor het eerste elftal van Excelsior. Die opgedane kennis gaat bij NAC niet verloren. Tobiasen krijgt ook een ondersteunende rol bij de trainingen van de hoofdmacht. De Deen richt zich hierbij specifiek op de individuele begeleiding van spelers.

Tobiasen is verheugd bij NAC aan de slag te kunnen: “NAC is een boeiende club met veel bedrijvigheid. De voetbalclub staat midden in de maatschappij en dat maakt van de jeugdopleiding een belangrijke pilaar. De komende seizoenen moeten wij ervoor zorg dragen dat de jeugdopleiding aansluiting vindt bij de hoofdmacht, zodat ook op dit vlak een bijdrage wordt geleverd aan de gezondmaking van de club."

Geert Brusselers ziet in Tobiasen de ideale persoon om de NAC Jeugdopleidingen aan de hoofdmacht te koppelen. “Tobiasen is een voetbaldier en een mensenmens. Hij weet als geen ander onze visie over te brengen op spelers en heeft bovendien in alle aspecten van het spelletje ervaring opgedaan. Dat maakt van hem een waardevolle vertegenwoordiger van onze jeugdopleiding. Wij kijken er naar uit om met hem samen te werken."
 
Wij komen uit in de: