bezig met laden...

Nieuwsarchief

Mulder tekent bij NAC

Mulder tekent bij NAC

16/07/2015

Dustley Mulder speelt komend seizoen in het shirt van NAC Breda. De 30-jarige verdediger zette donderdag zijn handtekening onder het contract dat hem voor een jaar aan de Parel van het Zuiden verbindt, met een optie voor nog een jaar.

Mulder kon de afgelopen week alvast wennen aan zijn nieuwe club. De rechtsback traint, op verzoek van de technische staf van NAC, sinds vorige week donderdag mee met de selectie op het Autotaalglas Trainingscentrum in Zundert. Afgelopen zaterdag speelde hij bovendien een helft mee tegen Zulte Waregem. De international van Curacao was eerder actief bij Excelsior, RKC, Levski Sofia en Apollon Limassol.

Robert Maaskant is blij dat Mulder het komende seizoen in het geel-zwart speelt. “Het is geen geheim dat een rechtsback hoog op ons prioriteitenlijstje stond. Die positie hebben we nu kunnen bekleden met het aantrekken van Dustley. Hij is een speler met veel ervaring in binnen- en buitenland en is het type rechtsback dat NAC nodig heeft."

Mulder heeft zin om aan de slag te gaan. "Ik ben natuurlijk blij, tevreden. Ik heb er ontzettend veel zin en er is genoeg te halen. De doelstelling is in ieder geval duidelijk: promoveren. Daar gaan we vol voor."
 
Wij komen uit in de: