bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC legt Lazic vast voor twee seizoenen

NAC legt Lazic vast voor twee seizoenen

26/07/2015

Vlatko Lazic speelt vanaf komend seizoen in het shirt van NAC Breda. De 26-jarige verdediger annex middenvelder tekent in Breda een contract voor twee seizoenen. Tijdens de Open Dag wordt hij officieel gepresenteerd aan het publiek. Hij is deze zomer de zesde nieuwe naam bij de Parel van het Zuiden na Luis Pedro, Michael Dingsdag, Kevin Brands, Danny Verbeek en Dustley Mulder.

Lazic meldde zich anderhalve week geleden al in Zundert op het Autotaalglas Trainingscentrum. Daar trainde hij de afgelopen tijd al mee. Bovendien speelde hij de eerste helft van het oefenduel in en tegen Westerlo. Lazic was eerder actief in de jeugdopleiding van Ajax en als prof bij FC Dordrecht, RBC Roosendaal, KV Turnhout en De Graafschap.

Trainer Robert Maaskant is blij met de nieuwe, multifunctionele aanwinst: "Vlatko kan op veel verschillende posities uit de voeten. Dat maakt hem een zeer interessante speler. Hij heeft zich de afgelopen jaren prima ontwikkeld en weet hoe het is om op dit niveau te presteren en met de druk om te gaan."


 
Wij komen uit in de: