bezig met laden...

Nieuwsarchief

Gratis busvervoer Arriva krijgt vervolg

Gratis busvervoer Arriva krijgt vervolg

29/07/2015

De pilot van Arriva en NAC Breda met gratis busvervoer rond thuiswedstrijden krijgt ook komend seizoen een vervolg. Supporters kunnen op thuiswedstrijddagen vanaf twee uur voor de wedstrijd gratis gebruikmaken van de stads- en streekbussen van Arriva in Brabant richting het Rat Verlegh Stadion/Breda CS op vertoon van de seizoen- of losse kaart. De pendelbussen tussen het Rat Verlegh Stadion en Breda CS keren niet terug, maar de twee haltes zijn direct met elkaar verbonden door lijn 2.

Op vertoon van je losse kaart, seizoenkaart of ClubCard kun je op de wedstrijddag vanaf twee uur voor de wedstrijd gratis met de bussen van Arriva richting Breda. Het gratis busvervoer geldt voor alle stads- en streekbussen van Arriva in Brabant, inclusief de Brabantliners, die naar het Rat Verlegh Stadion of Centraal Station in Breda rijden. Vanaf dat station kun je met lijn 2 richting het Rat Verlegh Stadion. Houd er rekening mee dat de actie niet voor Eindhoven en omgeving geldt, omdat Arriva daar geen busvervoer rijdt..

Na afloop van de wedstrijd geldt de actie tot twee uur na het laatste fluitsignaal. Kijk voor meer informatie of het plannen van je reis op www.goedbezigbus.nl.
 
Wij komen uit in de: