bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC ontbindt contract Damcevski

NAC ontbindt contract Damcevski

08/08/2015

NAC heeft vandaag overeenstemming bereikt met verdediger Aleksandar Damcevski over de directe ontbinding van zijn contract. De arbeidsovereenkomst liep nog tot juni 2017 door, maar trainer Robert Maaskant heeft de Macedoniër laten weten dat NAC andere keuzes maakt met betrekking tot zijn positie.
 
De in Frankrijk geboren verdediger tekende in juli 2014 een driejarige overeenkomst bij NAC. Zijn loopbaan bestond voor zijn periode in Breda uit dienstverbanden bij de Zwitserse clubs FC Luzern en Kriens en het Bulgaarse Chernomorets Burgas. Tijdens zijn periode bij NAC schopte Damcevski het tot international van Macedonië. Zijn carrière in Breda kwam door een ongelukkige start en blessures echter nooit van de grond.
 
Hoofdtrainer Robert Maaskant vindt het jammer dat de samenwerking niet goed heeft uitgepakt: "Aleksandar heeft een fantastische persoonlijkheid. Hij is door NAC op jonge leeftijd gehaald met de bedoeling om hem verder op te leiden en door te verkopen. Die tactiek heeft helaas niet goed uitgepakt, waardoor NAC een andere weg is ingeslagen. Damcevski verdient het zijn loopbaan ergens anders vorm te kunnen geven. Wij wensen hem hierbij veel succes."
 
Wij komen uit in de: