bezig met laden...

Nieuwsarchief

Van Diermen op weg naar Breda

Van Diermen op weg naar Breda

01/02/2016

Kevin van Diermen speelt de rest van het seizoen in het shirt van NAC Breda. De centrale verdediger wordt voor een half jaar gehuurd van Excelsior. Beide partijen blijven de komende tijd met elkaar in gesprek om na de verhuurperiode een contract aan te gaan voor een langere periode.

De 26-jarige Van Diermen begon met voetballen bij IJsselmeervogels, één van de vooraanstaande amateurclubs uit zijn geboortedorp Spakenburg. Op 12-jarige leeftijd stapte hij over naar de jeugdopleiding van Vitesse. In Arnhem maakte hij tevens zijn debuut in het betaald voetbal, op 15 april 2007 tegen AZ (1-0 nederlaag). Hij speelde nog drie seizoenen voor de Arnhemmers, voordat hij op huurbasis aan de slag ging bij Go Ahead Eagles. Na wederom een jaar Vitesse vervolgde hij zijn carrière bij Excelsior. Daar was hij de afgelopen seizoenen een vaste waarde in de laatste linie, onder andere onder de huidige NAC-trainer Marinus Dijkhuizen.

Technisch Directeur Hans Smulders: "NAC is blij zich te kunnen versterken met Kevin, omdat hij kwaliteiten heeft die het team beter maken. Marinus heeft hem van dichtbij meegemaakt en hij is vol lof over Van Diermen als voetballer en als persoonlijkheid."
 
Wij komen uit in de: