bezig met laden...

Nieuwsarchief

Info 'nieuwe' NACtickets.nl

Info 'nieuwe' NACtickets.nl

02/02/2016

Onlangs is NAC overgestapt op een nieuwe ticketingsysteem. Veel supporters maken al gebruik van de nieuwe webshop, maar we krijgen nog altijd verschillende vragen over het aanschaffen van tickets via dit systeem. Daarom hieronder een korte uitleg.

Ik ben seizoen-/clubkaarthouder. Hoe maak ik een account aan?
Als je in het bezit bent van een seizoen- of clubkaart, staat er een account voor je klaar. NAC heeft namelijk alle bestaande kaarthouders ‘ingeladen’ in het nieuwe systeem. Dat betekent dat je heel eenvoudig een account aan kunt maken op de nieuwe ticketingsite, die direct gekoppeld is aan al jouw kaarten. Je doet dit op de volgende manier:

- Ga naar www.NACtickets.nl.
- Klik bovenin op ‘Inloggen’, vul je mailadres in dat bij NAC bekend is en kies voor ‘Wachtwoord opvragen’.
- Je ontvangt dan in de mail een nieuw wachtwoord. Log hiermee in op de nieuwe online ticketshop.
- Zodra je bent ingelogd, wordt gevraagd om een eigen wachtwoord te kiezen.
- Let op: alleen bij het invoeren van je juiste mailadres wordt er een mail met een wachtwoord verstuurd.

Let op: het is belangrijk dat je het mailadres gebruikt dat bekend is bij NAC en dat dus is gekoppeld aan jouw seizoen- of clubkaart. Maak in dat geval dus geen nieuwe account aan, maar vraag je wachtwoord op! Weet je niet meer welk mailadres bij NAC bekend is of heb je onlangs je mailadres veranderd? Neem dan contact op met de afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl.

Ik ben nog geen seizoen-/clubkaarthouder. Hoe kan ik kaarten kopen?
Allereerst raden we je in dit geval aan een gratis clubkaart aan te vragen. Daarmee kun je namelijk voor iedere thuis- en uitwedstrijd kaarten kopen, ook als er een clubcardverplichting geldt. Is jouw mailadres nog niet bekend bij NAC? Vraag dan een ClubCard aan door op ‘Maak een account aan’ te klikken. Vul daar je gegevens in en je ontvangt de nieuwe ClubCard binnenkort via de post.

Wil je geen ClubCard aanvragen, maar wel een account aanmaken om af en toe wedstrijden te bezoeken? Dan kan dit natuurlijk ook. Ga daarvoor naar www.NACtickets.nl en klik via ‘Inloggen’ op ‘Maak een account aan’.
 
Wij komen uit in de: