bezig met laden...

Nieuwsarchief

Avondje NAC: een zakelijk succes!

Avondje NAC: een zakelijk succes!

24/02/2016

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard was het Rat Verlegh Stadion het decor van tal van inspirerende bijeenkomsten. De bestaande relaties van NAC waren afgelopen vrijdag sterk vertegenwoordigd, toen in de verschillende ruimtes naar eigen wens invulling werd gegeven aan het Avondje NAC.

In de namiddag was er in de Cordial grote belangstelling van ondernemers uit de bouw- en vastgoedbranche. Zij werden door Marjet Rutten bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en haar toekomstvisie op deze sector. Na afloop werd er op ontspannen wijze toegeleefd naar de wedstrijd. Het netwerkdiner na de presentatie en aansluitend de wedstrijd van NAC maakten het geheel tot een compleet verzorgde avond.

In de persruimte vond er vanaf 17:30 uur een inspiratiesessie plaats, georganiseerd door Wezp. Feike Cats behandelde het thema ‘Een enthousiaste klant heeft een verhaal’. Uitganspunt is hierbij om klanten ‘supporter’ te maken van uw organisatie. Door het enthousiasme van deze klanten verwijzen zij anderen door naar de betreffende organisatie. Na afloop van de wedstijd was er de keuze om een kijkje te nemen in de Cordial of nog even verder te netwerken in de Parel van het Zuiden.

Over enthousiasme gesproken: in de ‘NOAD-box’ (Nooit Opgeven Altijd Doorzetten) zetten vrijdagavond maar liefst twaalf sponsoren hun handtekening onder een verlenging van het bestaande sponsorcontract. In de sfeervolle skybox werd er op een ‘bierviltje’ de verlening officieel gemaakt. De moderne inrichting van ’t Veem was de locatie voor de aftrap van Justin Goetzee. De relaties van Trichis Media werden ontvangen in deze stijlvolle ruimte.

Al onze sponsoren hebben een aandeel in het succes van het Avondje NAC! Uiteraard kunt ook u hier onderdeel van uitmaken. Neem vrijblijvend contact op met onze afdeling Commercie via commercie@nac.nl of bel met 076 5214500. Ons aanbod reikt van een lidmaatschap van de business club, tot business seats, skyboxen, exposure en veel meer. Het Avondje NAC is de perfecte uitkomst voor al uw zakelijke behoeften. Met de flexibele pakketten en de arrangementen op maat is er voor ieder bedrijf een juiste optie!

Voor de resterende maanden van het seizoen 2015/2016 hebben wij een schitterende aanbieding voor u! Vanaf €375 heeft u al een business seat en neemt u deel aan alle business club-activiteiten. Neem vrijblijvend contact op met Eric Matijsen via ematijsen@nac.nl


Fotografie: Maurice van Steen / Design: Erik Tode

 
Wij komen uit in de: