bezig met laden...

Nieuwsarchief

Zestig 'captains' dineren in Rat Verlegh

Zestig 'captains' dineren in Rat Verlegh

01/03/2016

Zestig sponsoren van NAC hebben maandagavond genoten van een heerlijk ‘Captains Dinner’. De groep was te gast in het Rat Verlegh Stadion voor een driegangenmenu, waarbij iedere gang een andere tafelindeling kende.

Vanaf 18:00 uur stroomden de eerste ‘captains’ binnen en werden ze ontvangen in de Parel van het Zuiden met een drankje en een amuse. Onder de aanwezigen waren ook hoofdtrainer Marinus Dijkhuizen en aanvoerder Sjoerd Ars om met de sponsoren te praten over voetbaltechnische zaken. Omstreeks 18:45 uur nam Technisch Directeur Hans Smulders het woord om iedereen welkom te heten en een korte uitleg te geven over de avond. In totaal waren er acht locaties in het Rat Verlegh Stadion die dienden als inspirerende ambiance. Onder andere de kleedkamer en de mixed zone waren omgetoverd tot eetlocatie.

Na het voorgerecht kwamen alle gasten bij elkaar in de Cordial voor het hoofdgerecht. Daar nam ook Algemeen Directeur Justin Goetzee het woord om iedereen te bedanken voor de aanwezigheid. Het nagerecht werd tenslotte wederom genuttigd op één van de locaties in het Rat Verlegh Stadion. De avond werd omstreeks 21:30 uur afgesloten met een borrel.

Wij willen NHG, Purple Catering, Mise en Place en Violien voor het mede mogelijk maken van deze avond.

In onderstaande fotoalbum vindt u een sfeerimpressie van de avond.

Foto's

Captains Dinner Rat Verlegh StadionCaptains Dinner Rat Verlegh StadionCaptains Dinner Rat Verlegh StadionCaptains Dinner Rat Verlegh Stadion
Captains Dinner Rat Verlegh Stadion 22 foto's 29 februari 2016 Bekijken
 
Wij komen uit in de: