bezig met laden...

Nieuwsarchief

Indoor bedrijventoernooi in Racketcentrum

Indoor bedrijventoernooi in Racketcentrum

16/03/2016

‘De beste stuurlui staan aan wal.’ Een van de voordelen van supporter en/of sponsor zijn, is dat je mag klagen over wat de voetballers op het veld presteren, al dan niet terecht. Eenmalig draaien we de rollen om. Op 15 april is het namelijk de beurt aan u, als sponsor van NAC Breda. Dan organiseert de business club van NAC namelijk het Indoor Soccer Business Toernooi in het Optisport Racketcentrum.
 
Als sponsor van NAC kunt u zich vanaf nu aanmelden voor dit bedrijventoernooi. De opzet is eenvoudig: 5 tegen 5 op de kunstgras miniveldjes van het Racketcentrum. De teams mogen uit maximaal zeven spelers één coach bestaan. Na afloop van het toernooi kunt u aanschuiven bij een heerlijk buffet en bezoekt u met uw teamgenoten en collega-teams de wedstrijd NAC-Jong PSV. Uiteraard staan plezier en sportiviteit bij deze dag hoog in het vaandel, maar de concurrentie en wil om te winnen zal ongetwijfeld aanwezig zijn! De kans om u te kronen als dé voetbalsponsor van NAC Breda, doet zich niet elke dag voor.
 
Aanmelden
Aanmelden voor dit bedrijventoernooi kan heel eenvoudig door uw opgave te mailen naar Eric Matijsen via ematijsen@nac.nl. De kosten bedragen €250 per team (ex. BTW). Voor dit bedrag bent u ingeschreven voor het toernooi, kunt u deelnemen aan het buffet en krijgt u kaarten voor de wedstrijd NAC-Jong PSV. Per bedrijf wordt u voor uw deelname gefactureerd.
 
Programma
Aanvang bedrijventoernooi: 15.00 uur
Buffet: 18.00 uur
Aanvang wedstrijd NAC-Jong PSV: 20.00 uur
 
Wij komen uit in de: