bezig met laden...

Nieuwsarchief

Hofkens HIG verlengt sponsorcontract

Hofkens HIG verlengt sponsorcontract

23/03/2016

Hofkens HIG blijft ook volgend seizoen sponsor van NAC Breda, ongeacht in welke divisie de ploeg acteert. Operationeel Directeur Mark Hofkens was maandag in het Rat Verlegh Stadion om zijn handtekening te zetten onder de verlenging van het sponsorcontract, in het bijzijn van Commercieel Manager Eric Matijsen.

‘De Allesreinigers’, zoals de slogan van het bedrijf luidt, zijn onder meer verantwoordelijk voor de schoonmaak van het Hoofdgebouw van het Rat Verlegh Stadion en het Autotaalglas Trainingscentrum in Zundert. De schoonmaak van de voetbaltempel is al sinds de opening van het stadion in 1996 een klus voor het bedrijf van Hofkens, dat sinds de implementatie van de nieuwe huisstijl door het leven gaat als Hofkens HIG (Hoge druk, Industrie en Gevelreiniging). De onderneming werd meer dan 55 jaar geleden gestart door zijn vader, Jos Hofkens.

“Ons familiebedrijf is al ruim 25 jaar sponsor bij NAC Breda en vanaf het begin van het Rat Verlegh Stadion betrokken bij de schoonmaak", aldus Hofkens. "Schoonmaakonderhoud is echter slechts een deel van onze dienstverlening, wij zijn een totaalleverancier. Wij bieden onze klanten een totaaloplossing op het gebied van schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging, lichte èn zware industriële reiniging en rioolservice. En dat 24/7 het gehele jaar door, voor elk soort bedrijf in elke type branche! Daarom ook de nieuwe slogan: ‘De Allesreinigers’. U ziet onze mensen overal in Nederland. Schoonmaken is niet alleen onze business, het zit in ons bloed.”

Hofkens HIG is dus ook in 2016/2017 sponsor van de Parel van het Zuiden, met een optie voor nog een seizoen. Hofkens onderstreept daarbij nogmaals de kracht van de thuiswedstrijden van NAC. “Een Avondje NAC vindt iedereen leuk.”
 
Wij komen uit in de: