bezig met laden...

Nieuwsarchief

Q Makelaars verlengt voor drie seizoenen

Q Makelaars verlengt voor drie seizoenen

25/03/2016

Q Makelaars blijft ook de komende seizoenen sponsor van NAC Breda. Afgelopen week bereikten beide partijen overeenkomst over een verlenging van het bestaande contract met drie jaar. Dat betekent dat de snelgroeiende makelaar tot en met het seizoen 2018/2019 verbonden blijft aan de Parel van het Zuiden! De verlenging van het sponsorcontract valt samen met de opening van de Bredase vestiging van het bedrijf.

Als één van de grootste full-service makelaars van Nederland, is Q Makelaars actief in de regio’s groot-Rijnmond en West-Brabant. Het eerste kantoor stond in Zwijndrecht, maar al snel kwamen daar meer vestigingen bij. In 2015 resulteerde dit in een kantoor in Rotterdam en meest recentelijk deed de makelaar ook zijn intrek in een pand in Breda.

Richard den Buitelaar, directeur van Q Makelaars: “We hadden al vestigingen in Roosendaal en Dordrecht en Breda ligt daar natuurlijk precies tussenin. We zagen veel verhuisbewegingen in die gebieden, dus dat is interessant voor ons. Zelf kom ik al langer bij NAC, al voor we sponsor werden. Met Q Makelaars zijn we sinds het begin lid van de Young Business Club en daar halen we heel veel business uit. Dat is ook een reden om nu te zeggen: we investeren in een nieuwe vestiging. Nadat ik een paar keer met andere sponsoren mee was geweest naar een Avondje NAC, kregen we de kans om zelf sponsor te worden. Die keuze was deels zakelijk en deels op sentiment. De sfeer bevalt je, de mensen ook. Bovendien zagen we toen de kansen om richting Breda te komen met een vestiging.
 
Wij komen uit in de: