bezig met laden...

Nieuwsarchief

Unithouder Rescop verlengt voor drie seizoenen

Unithouder Rescop verlengt voor drie seizoenen

01/04/2016

Rescop blijft ook de komende drie seizoenen unithouder bij NAC Breda. Het bedrijf, met Brabantse roots, stapte afgelopen oktober in als sponsor bij NAC en huurde toen de laatst beschikbare skybox. Dat is zo goed bevallen, dat vorige week de handtekening werd gezet onder een verlenging van drie seizoenen door eigenaren Piet Vervoort en Björn Aalbers.

In oktober van 2015 kwamen Rescop en NAC tot een akkoord over de (ver)huur van Unit 9 voor de rest van het seizoen. Toentertijd was Aalbers, voormalig seizoenkaarthouder van NAC, opnieuw gegrepen door de sfeer in het Rat Verlegh Stadion: "Bij NAC staat iedereen altijd vol achter de ploeg, ook als het moeilijk gaat. Daar willen wij onderdeel van uitmaken." Rescop voegt nu de daad bij dat woord. Sinds oktober heeft het bedrijf tien Avondjes NAC gebruik gemaakt van de skybox en dat smaakte naar meer. Het resultaat is een verlenging van het bestaande sponsorcontract voor drie seizoenen, ongeacht in welke divisie NAC die seizoenen speelt.

Rescop
Rescop (afkorting van Regulatory System Compliance Partners) is een wereldwijd opererend bedrijf dat bedrijven in de farmaceutische en medische industrie ondersteunt bij het voldoen aan internationale kwaliteitseisen. Dit doet Rescop door middel van software oplossingen, consultancy services en trainingen. Het sterk groeiende bedrijf, met onder andere kantoren in Nederland, België, Zwitserland, Engeland en de U.S., heeft Brabantse roots en onder het personeel bevindt zich een flink aantal medewerkers uit Breda en omstreken, die NAC een warm hart toe dragen. Kijk voor meer informatie op www.rescop.com.
 
Wij komen uit in de: