bezig met laden...

Nieuwsarchief

Vierde seizoen voor Azalp

Vierde seizoen voor Azalp

03/05/2016

NAC weet zich ook in het seizoen 2016-2017 verzekerd van de steun van rugsponsor Azalp. De online shop voor luxe huis- en tuinartikelen verlengde vanmiddag het sponsorcontract en siert opnieuw de achterkant van het wedstrijdshirt. De overeenkomst is gesloten ongeacht de divisie waarin NAC volgend seizoen acteert.

Speelseizoen 2016-2017 is het vierde seizoen dat NAC en Azalp aan elkaar zijn verbonden. Peter-Jan Broeders van Azalp: “De club NAC en het fenomenale 'Avondje' vormen samen een sterk platform. De afgelopen seizoenen hebben opzienbarende resultaten opgeleverd. Deze hebben wij samen met NAC behaald. Als sponsor van NAC hebben wij onze naamsbekendheid enorm vergroot.”

Thomas Deters vult aan: “Een contractverlenging was voor ons dan ook geen 'waarom', maar 'wanneer'."

Justin Goetzee van NAC is blij met het vertrouwen: “Wij hebben een zeer warme en persoonlijke band ontwikkeld met Azalp. Het mooie is ook dat Thomas en Peter-Jan als sponsor gewoon op de B-Side en de Eretribune zitten. Azalp zet altijd een stapje extra, toont graag zijn lokale betrokkenheid en is in voor ludieke zaken. Kortom: een mooie loyale shirtsponsor. Wij kijken er naar uit om ook aankomend seizoen weer met elkaar aan de slag te gaan.”


Foto: Peter-Jan Broeders en Tim Mous van Azalp schudden de handen met Hans van der Ende en Justin Goetzee van NAC Breda. Thomas Deters ontbreekt op de foto. 
 
Wij komen uit in de: