bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC krijgt rugdekking van SPIE

NAC krijgt rugdekking van SPIE

12/05/2016

NAC krijgt tijdens de Jupiler Play-Offs rugdekking van een bestaande business partner. Het bedrijf SPIE Nederland BV bedekt, tijdens het 'toetje' waarin de promotieplaatsen worden verdeeld, de onderrug van de wedstrijdshirts.

NAC middenvelder Uros Matic en algemeen directeur Justin Goetzee ontvingen vandaag het eerste exemplaar van het shirt, dat aanstaande vrijdag wordt gedragen tijdens de wedstrijd in Eindhoven. SPIE vervangt Dekachering Services, waarvan in het contract was opgenomen dat de rugsponsoring exclusief de Play-Offs zou zijn.

Toine Roks van SPIE Nederland toonde zich enthousiast over de shirts: "We hopen uiteraard dat dit voor NAC letterlijk een zetje in de rug is. Voor SPIE is het een mooie kans om nog een aantal wedstrijden lang een nationaal televisiepubliek te laten zien dat wij een bedrijf zijn, waarvan de wortels diepgeworteld zijn in Breda."

Algemeen directeur Justin Goetzee: "Het is fantastisch dat ook aan het einde van dit seizoen iedereen nog geloof heeft in een goede afloop en dat we ook een mooie premium partner als SPIE mee kunnen nemen in een enerverend verloop van de Play-Offs."

SPIE Nederland is al lange tijd sponsor en unithouder bij NAC. Het bedrijf is Europees leider wat betreft diensten op het gebied van elektriciteit, mechanica, energie en communicatiesystemen. Met meer dan 3400 werknemers in Nederland helpt het bedrijf lokale en regionale instanties en bedrijven bij het ontwerpen, bouwen, exploiteren en onderhouden van meer energie-efficiënte en milieuvriendelijke faciliteiten. SPIE telt in Nederland meer dan 30 vestigingen. Het hoofdkantoor van de Nederlandse afdeling is gevestigd in Breda, vlakbij het stadion van NAC.
 
Wij komen uit in de: