bezig met laden...

Nieuwsarchief

Zonnige seizoensafsluiter Business Club

Zonnige seizoensafsluiter Business Club

08/06/2016

Een zonnige binnenstad van Breda was dinsdagmiddag en –avond het decor van een Walking Dinner van de NAC Business Club. Ruim 125 leden kwamen bijeen om te netwerken en te genieten van verschillende culinaire hoogstandjes van acht Bredase (horeca)ondernemers.

Om 16:00 uur was het dakterras van Proost de verzamelplaats waar de activiteit in gang werd gezet en de eerste hapjes werden voorzien door Purple Catering. Commercieel Manager Eric Matijsen verwelkomde alle gasten voor de officiële afsluiting van het zakelijke seizoen van de NAC Business Club. Na een korte uitleg waaierden acht groepen uit over de binnenstad van Breda. De volgende acht gelegenheden werden aangedaan:

- De Bruine Pij (catering door Thai Delicious)
- Het Tapperijke (catering door Baans Catering)
- De Boulevard
- Zeezicht
- O’Mearas
- Frezzo
- Tres Art (catering door slagerij Van Beijsterveldt)
- Hotel de Keyser

Tijdens iedere ronde was er voldoende tijd om te netwerken, onder het genot van een hapje, drankje en heerlijk zomer zonnetje. Naast eten en drinken deden de ondernemers er vaak nog een schepje bovenop om het bezoek memorabel te maken. Zo kregen de leden bij Frezzo een kijkje in de keuken en het maken van ijs, werd bij het bezoek aan Tres Art de collectie nader toegelicht en pakte Ger Couvreur bij een bezoek aan Het Tapperijke regelmatig de microfoon voor één van zijn bekende hits.

De avond werd uiteindelijk afgesloten in De Pastorie op de Grote Markt, waarmee voor de Business Club tevens een einde kwam aan het zakelijk seizoen. De volgende jaargang staat echter alweer voor de deur, met een boordevol programma en leuke activiteiten. Voor meer informatie over (een lidmaatschap van) de NAC Business Club kunt u contact opnemen met onze afdeling Commercie (commercie@nac.nl).

Wij willen graag alle bovenstaande restaurateurs en sponsoren bedanken voor de gastvrijheid en alle leden voor de gezelligheid!

Kijk hieronder voor een uitgebreid fotoverslag van het Walking Dinner in de binnenstad van Breda.

Foto's

Walking Dinner binnenstad BredaWalking Dinner binnenstad BredaWalking Dinner binnenstad BredaWalking Dinner binnenstad Breda
Walking Dinner binnenstad Breda 55 foto's 08 juni 2016 Bekijken
 
Wij komen uit in de: