bezig met laden...

Nieuwsarchief

Wijzigingen maken speelschema definitief

Wijzigingen maken speelschema definitief

20/06/2016

Vrijdag 5 augustus: die datum, samen met de data van de achttien overige thuiswedstrijden van NAC, kun je alvast reserveren in de agenda! NAC Breda opent het nieuwe Jupiler League-seizoen 2016/2017 namelijk op deze dag in eigen huis tegen Jong FC Utrecht. 

Ten opzichte van het conceptschema zijn enkele wijzigingen aangebracht in het schema van NAC. Zo zijn de tegenstanders van de laatste vier wedstrijden gewijzigd en zijn de uitwedstrijden tegen VVV-Venlo en De Graafschap van zondag naar vrijdag verschoven. Hierdoor speelt NAC geen enkel duel meer op zondag en speelt het maar één keer om 14:30 uur: op Tweede Paasdag (17 april), thuis tegen FC Eindhoven. 

De Parel van het Zuiden speelt verreweg de meeste duels op vrijdagavond. Van de negentien thuiswedstrijden speelt de ploeg er zestien op deze dag. Alleen de thuisduels tegen Helmond Sport (28 november 2016), FC Dordrecht (6 februari 2017) en FC Eindhoven (17 april 2017, Tweede Paasdag) worden op maandagavond afgewerkt. 

Diezelfde vrijdagavond is vijftien keer de speelavond van een uitwedstrijd van NAC. Vier keer speelt NAC daarnaast op maandagavond buitenshuis. 

Uiteraard komen er weer voldoende derby's en mooie affiches aan bod. Opvallend is het thuisduel tegen FC Den Bosch op 26 augustus, een week voordat beide ploegen op vrijdag 2 september opnieuw tegenover elkaar staan voor de afscheidswedstrijd van Anthony Lurling in het Rat Verlegh Stadion (later hierover meer). Daarnaast komt De Graafschap op 23 september langs in Breda, terwijl de andere degradant SC Cambuur op 7 april de reis naar Breda onderneemt.

Voor het eerst in jaren blijft NAC met Carnaval in Breda. Jouw feestweekend start daarom ook in het Rat Verlegh Stadion, als NAC het op vrijdag 24 februari 2017 opneemt tegen FC Volendam!

Wil jij er alle thuiswedstrijden van NAC bijzijn om de ploeg te steunen in een kolkend Rat Verlegh Stadion? Verleng of bestel dan vandaag nog je seizoenkaart via www.NAC.nl/seizoenkaart! Hup NAC!
 
Wij komen uit in de: