bezig met laden...

Nieuwsarchief

Adverteren in NAC Media!

Adverteren in NAC Media!

14/06/2016

Begin augustus starten we vol energie aan het nieuwe seizoen. Voor u dé kans om uw sponsorschap extra onder de aandacht te brengen. NAC Breda geeft drie gedrukte media uit, waarin u kunt adverteren.

Adverteren
Ieder medium kent een andere doelgroep. Ook voor uw bedrijf zit er een uitgave bij die past bij uw boodschap:

• Ondernemersmagazine bvO. Met dit magazine informeren we leden en toekomstige leden van de NAC Business Club over zakendoen in West-Brabant en over de activiteiten van de Business Club. Het magazine verschijnt drie keer per jaar en wordt verspreid in een oplage van 5.000 exemplaren onder de sponsoren van NAC en alle bedrijven in West-Brabant met meer dan vijf werknemers.

• Programmaboekje De Klok. Het programmaboekje wordt voor en tijdens de wedstrijd uitgedeeld in een oplage van 10.000 exemplaren. Adverteren per uitgave is mogelijk, maar u kunt ook kiezen voor een half of heel seizoen.

• NACourant. Deze krant verschijnt vier keer per jaar en informeert de voetballiefhebber over ontwikkelingen binnen de club. Met interessante reportages en interviews met bijvoorbeeld spelers en trainers wordt de regio Breda op de hoogte gehouden over NAC. NACourant kent een oplage van 100.000 exemplaren, wordt huis-aan-huis verspreid in de regio Breda en ligt in openbare ruimtes zoals wachtkamers.

Door te adverteren komt u in beeld bij verschillende doelgroepen én helpt u NAC Breda. NAC Breda rekent ook dit seizoen weer op uw deelname.

Onze media-adviseur Frank Stroot neemt binnenkort contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hem ook zelf bellen via 06-48207547 of mailen via fstroot@nac.nl.
 
Wij komen uit in de: