bezig met laden...

Nieuwsarchief

Rabobank Breda blijft NAC steunen

Rabobank Breda blijft NAC steunen

14/06/2016

Rabobank Breda en NAC Breda hebben overeenstemming bereikt over een nieuw sponsorcontract voor het seizoen 2016/2017. Het bedrijf doet onder andere zijn intrek in de 1912 Lounge en verlengt tevens het lidmaatschap van de Young Business Club. Commercieel Directeur Peter van der Schans van Rabobank Breda was dinsdag in het Rat Verlegh Stadion om de overeenkomst te ondertekenen.

Al jarenlang is Rabobank Breda een zeer gewaardeerde sponsor en partner van verschillende afdelingen van NAC Breda. Naast sponsor van de voetbaltak is de bank al jaren intensief betrokken bij Teamplay@NAC. Zo is Rabobank Breda al sinds 2010 hoofdsponsor en mede-organisator van de Rabo G-dag en werd het project ‘NAC in de Buurt’ dit jaar ondersteund met een stimuleringsbijdrage van het Rabobank Breda Coöperatiefonds. In april van dit jaar gaven verschillende medewerkers van de bank de NACADEMY een likje verf in het kader van Vrijwilligersdag 2016, met dank aan Betrokken Ondernemers Samen voor Breda.

Ook het NAC Museum ontving onlangs een mooie gift vanuit de Rabobank Breda Clubkas-campagne, waardoor de realisatie van de traplift in het museum een stap dichterbij is.

Algemeen Directeur Justin Goetzee (NAC): “Dat Rabobank Breda bij zoveel facetten van NAC betrokken is, zegt alles over de loyaliteit en betrokkenheid van het bedrijf aan NAC én Breda. Al jarenlang werken we zeer regelmatig samen om mooie initiatieven uit te rollen en te blijven organiseren. Het is daarom mooi dat deze samenwerking ook op zakelijk gebied blijft bestaan zodat beide partijen hiervan kunnen profiteren.”

Commercieel Directeur Peter van der Schans (Rabobank Breda): “Als bank zorgen we niet alleen voor betalingsverkeer en financieringen, maar zijn we ook betrokken bij de omgeving en het versterken van de omgeving in sociaal-economisch en maatschappelijk opzicht. Dit doen we door kennis te delen, partijen aan elkaar te verbinden en door geld beschikbaar te stellen. We noemen dit een ‘aandeel in elkaar’. De samenwerking met Teamplay@NAC is hier een mooi voorbeeld van.”
 
Wij komen uit in de: