bezig met laden...

Nieuwsarchief

Spelers NAC Rotsvast in Breda

Spelers NAC Rotsvast in Breda

16/06/2016

Rotsvast Breda en NAC Breda hebben overeenstemming bereikt over een samenwerkingsovereenkomst voor het seizoen 2016/2017. De overeenkomst voorziet onder andere in de begeleiding van NAC-spelers op het gebied van huisvesting, aansluiting van gas/water/licht, inschrijven in de gemeente Breda en vele andere belangrijke randzaken. Douwe Weerstra van Rotsvast Breda was donderdag in het Rat Verlegh Stadion om de overeenkomst te bevestigen.

Al ruim 25 jaar beheert en verhuurt Rotsvast studio’s, appartementen (zelfstandig en onzelfstandig), woningen en kamers voor institutionele en particuliere beleggers. Met vestigingen door heel Nederland heeft het bedrijf lokale kennis en ervaring om het juiste advies te geven, ook over de huur in Breda en omstreken.

Met de nieuwe overeenkomst kan NAC gebruik maken van die expertise voor spelers die zich vestigen in Breda. Dit geldt zowel voor binnen- als voor buitenlandse spelers, waaronder huurlingen van Manchester City. De intensieve begeleiding van deze spelers is een belangrijk aandachtspunt van NAC. Op het gebied van huisvesting, en alle zaken die daarbij komen kijken, kan de Parel van het Zuiden met Rotsvast rekenen op een professionele partner.

Algemeen Directeur Justin Goetzee: “Voor ons is het heel belangrijk dat spelers zich thuis voelen bij NAC en in Breda. Dat is inherent aan het leveren van goede prestaties. Met Rotsvast hebben we nu een partner die op het gebied van huisvesting de expertise in huis heeft om de spelers een nieuw thuis te geven in Breda door middel van intensieve begeleiding. We zijn erg blij dat we het komende seizoen gebruik mogen maken van die kennis en hun persoonlijke aanpak om NAC op dat gebied te ontzorgen.”

Douwe Weerstra: “Wij verhuren al 20 jaar woonruimte aan spelers van NAC en verhuren en beheren ook panden van (oud-)spelers. Dit jaar gaan we de samenwerking intensiveren en gaan we er voor zorgen dat de nieuwe spelers zich alleen maar bezig hoeven te houden met promotie naar de Eredivisie”

 
Wij komen uit in de: