bezig met laden...

Nieuwsarchief

Rentree Vermeer bij Parel van het Zuiden

Rentree Vermeer bij Parel van het Zuiden

26/06/2016

Vinnie Vermeer komt terug naar NAC Breda. De jonge middenvelder verruilde de ‘Parel van het Zuiden’ anderhalf jaar geleden voor een avontuur in Ecuador. Hij tekent een driejarig contract.

Vermeer ging bij aanvang van het seizoen 2014-2015 op amateurbasis bij NAC aan de slag. In Breda kwam het niet debuut, alhoewel hij vier keer werd opgenomen in de wedstrijdselectie. In de winterstop van dat seizoen reisde het jonge talent de wereld over om in Ecuador op het hoogste voetbalniveau aan de slag te gaan bij Deportivo Azogues.

Vinnie Vermeer genoot zijn opleiding bij Jong Brabant en PSV alvorens hij in het seizoen 2011-2012 overstapte naar FC Eindhoven. Vermeer maakte zijn debuut in het betaalde voetbal op 16-jarige leeftijd in de thuiswedstrijd tegen SC Veendam en speelde in totaal 25 duels voor de Eindhovenaren.

Technisch Directeur Hans Smulders: “Vinnie Vermeer is een technisch begaafde voetballer en heeft de intrinsieke motivatie om zichzelf elke dag weer te verbeteren. Hij gaat een open strijd aan op het middenveld. Vinnie is een jongen die zich wil bewijzen en die zich verder ontwikkelen, om zo te kijken waar zijn lat ligt.” 

 
Wij komen uit in de: