bezig met laden...

Nieuwsarchief

Open Brief Jelle ten Rouwelaar

Open Brief Jelle ten Rouwelaar

28/06/2016

Beste supporters,

Aan het einde van het afgelopen seizoen heerste bittere teleurstelling. Wat als een mooi jongensboek had kunnen sluiten, eindigde notabene in Tilburg in mineur. NAC moet nog een jaartje de Jupiler League in en doet dat –gelukkig- in de wetenschap dat zij worden gesteund door de meest fanatieke supporters uit de Nederlandse competitie.

De afgelopen negen seizoenen mocht ik jullie keeper zijn. Nu de batterij weer volledig is opgeladen, wil ik me graag nog tot jullie richten om jullie te bedanken voor de onvoorwaardelijke steun die ik tijdens deze lange periode heb gevoeld. Ik heb mijn keepersshirt altijd vol trots gedragen. Goede seizoenen, slechte seizoenen, bestuurlijke crisis of sportieve crisis: jullie stonden altijd als ėėn man achter mij. Mede dankzij jullie heb ik het record te pakken voor meeste aaneengesloten speelminuten in de Eredivisie. Alhoewel het soms niet verantwoord was om onder de lat te staan, kroop ik voor jullie altijd weer de doelmond in. Ik voel mij ėėn met de club en ik voel mij ėėn met jullie. De hartverwarmende reacties naar aanleiding van de dood van mijn moeder zijn daar een emotionele bevestiging van.

Het is ontzettend bijzonder om mijn loopbaan na negen trouwe jaren voort te zetten als onderdeel van het nieuwe NAC. Het maakt mij trots om onderdeel te zijn van een groep gemotiveerde mensen op kantoor en op Zundert, die hard en doordacht werken om van NAC snel weer een Eredivisie-club te maken. Na jarenlange ellende verdienen jullie een selectie die het gras voor jullie opvreet en onder leiding van Technisch Directeur Hans Smulders zetten wij goed koers.

Voor mij persoonlijk is het een unieke mogelijkheid om het jongensboek weer open te slaan en een hoofdstuk bij te schrijven. Voor mijzelf, maar ook voor de duizenden supporters die elke thuiswedstrijd weer hun onvoorwaardelijke steun laten zien in het Rat Verlegh Stadion.

Bedankt voor alles!
 
Wij komen uit in de: