bezig met laden...

Nieuwsarchief

Perfetti Van Melle en NAC verlengen actief sponsorcontract

Perfetti Van Melle en NAC verlengen actief sponsorcontract

30/06/2016

Business partner Perfetti Van Melle en NAC Breda hebben het bestaande sponsorcontract met twee jaar verlengd. De ‘goede buur’ is al sinds de eeuwwisseling op meerdere vlakken verbonden aan NAC en sinds enkele jaren een voorname sponsor van de Parel van het Zuiden. De fabrikant van bekende merken zoals Mentos en Fruittella steunt de club dus ook de komende twee seizoenen, ongeacht de divisie waarin NAC acteert.

De thuisbasis van Perfetti Van Melle is op slechts een steenworp afstand van het Rat Verlegh Stadion, waardoor beide partijen zich goede buren mogen noemen. Op wedstrijddagen maakt NAC onder andere gebruik van de parkeerplaats van het bedrijf en veel werknemers van Perfetti Van Melle zitten tijdens de wedstrijd op de tribunes van het stadion om de club aan te moedigen. Ook op commercieel vlak is de samenwerking tussen beide partijen al vele jaren optimaal.

Justin Goetzee: “Perfetti is een ontzettend loyale partner van NAC. We zijn er trots op dat zo’n mooie internationale partij zich wederom voor langere tijd aan NAC verbindt. Onder het personeel van Perfetti zitten veel fans van NAC, daaruit voel je de verbinding. We hebben de ambitie uitgesproken om de komende twee seizoenen de samenwerking nog actiever in te vullen.”

Kees de Waard (Perfetti Van Melle): "Wij hadden graag NAC gesteund in de eredivisie, maar wij steunen NAC ook graag op dit niveau en daarom gaan we deze verbintenis aan voor een wat langere termijn."
 
Wij komen uit in de: