bezig met laden...

Nieuwsarchief

Belisol Breda verhuist naar de broek

Belisol Breda verhuist naar de broek

02/07/2016

Belisol Breda is vanaf het seizoen 2016/2017 de nieuwe broeksponsor van NAC Breda. De specialist in kozijnen en deuren was afgelopen jaar te bewonderen op de mouw van het geel-zwarte tricot, maar ‘verhuist’ nu naar de broek. Jankees Padmos (Algemeen Directeur) en Liza Huissen (Commercieel Directeur) van Belisol Breda waren donderdag in het Rat Verlegh Stadion om de handtekening onder de eenjarige overeenkomst te zetten.

De Bredase vestiging van Belisol ligt op een steenworp afstand van de thuisbasis van NAC. Al jarenlang is het bedrijf een trouwe sponsor van NAC. Afgelopen seizoen werd die overeenkomst extra kracht bijgezet toen Belisol Breda mouwsponsor werd van de Parel van het Zuiden. Voor het seizoen 2016/2017 was de plek van broeksponsor nog vrij, waarop het bedrijf heeft besloten te ‘verhuizen’.

Hans van der Ende, senior accountmanager bij NAC: “Vorig seizoen mochten we Belisol Breda introduceren als mouwsponsor en met deze overeenkomst zetten we de volgende stap in de samenwerking. Zij zijn al jarenlang een trouwe sponsor van NAC en het is mooi om te zien dat deze steun onverminderd groot is in sportief lastigere tijden.”
 
Wij komen uit in de: