bezig met laden...

Nieuwsarchief

SPIE Nederland blijft business partner

SPIE Nederland blijft business partner

06/07/2016

SPIE Nederland BV is ook komend seizoen business partner en unithouder van NAC Breda. Vorige week zette Toine Roks namens SPIE zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis voor het seizoen 2016/2017, onder toeziend oog van senior accountmanager Hans van der Ende namens NAC Breda.

SPIE Nederland is al lange tijd sponsor en unithouder bij NAC. Daarnaast sponsorde het bedrijf in het seizoen 2014/2015 de rustactiviteit en was het logo vorig seizoen tijdens de Jupiler Play-offs te zien op de rug van de spelers van de Parel van het Zuiden. SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breda, vlakbij het Rat Verlegh Stadion.

Van der Ende over de nieuwe verbintenis: “SPIE Nederland is al vele jaren een fantastische zakelijke partner van NAC, die wij koesteren. Vorig jaar sloot men een overeenkomst toen nog niet duidelijk was in welke competitie wij zouden uitkomen. Dat het bedrijf NAC dus ook komend seizoen steunt, tekent de sterke band tussen club en sponsor."
 
Wij komen uit in de: