bezig met laden...

Nieuwsarchief

Gloudemans Kozijnen en Zonwering BV steunt NAC

Gloudemans Kozijnen en Zonwering BV steunt NAC

07/07/2016

Gloudemans Kozijnen en Zonwering BV blijft de komende jaren verbonden aan NAC Breda. De specialist in het leveren van gevelproducten aan zowel particulieren als bedrijven, tekende een contract voor twee seizoenen.

Namens Gloudemans Kozijnen en Zonwering BV waren Hans en Dylan van de Vorst samen met accountmanager Marco van Dijnsen van NAC Breda, te gast in de Persruimte van het Rat Verlegh Stadion. Hier tekenden zij een mooie en uitgebreide overeenkomst. De afgelopen seizoenen was het bedrijf al zichtbaar in de vorm van boarding, maar daar worden nu ook luxe business seats aan toegevoegd. Daarnaast blijft het bedrijf zichtbaar in het Rat Verlegh Stadion middels een opvallend reclamebord achter het doel bij de B-Side. 

Marco van Dijnsen: “Het is mooi om te zien dat Gloudemans Kozijnen en Zonwering BV ons trouw blijft en ook nog eens kiest voor een intensivering van de samenwerking. Het bedrijf heeft net als NAC een rijke geschiedenis, maar is ook heel ambitieus en wil zich blijven ontwikkelen. Het is mooi dat wij elkaar daarin hebben gevonden.”

 
Wij komen uit in de: