bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC en Snoeren op goede voet verder

NAC en Snoeren op goede voet verder

09/07/2016

Snoeren Schoen- en Voetspecialist blijft de komende jaren verbonden als sponsor van NAC Breda. In het moderne pand, gevestigd aan de doorgaande weg in Teteringen, tekenden Leon Snoeren namens de gelijknamige winkel en Algemeen Directeur Justin Goetzee namens NAC Breda, een verlenging van de bestaande overeenkomst die beide partijen tot en met 2019 aan elkaar verbindt.

Snoeren Schoen- en Voetspecialist is al jarenlang een trouwe partner van NAC en is specialist op het gebied van pasvormschoenen. Daarnaast is het familiebedrijf sinds 2012 officieel een orthopedische schoenmakerij en kan een podotherapeut of register podoloog een preventief advies geven met betrekking tot voetverzorging en passend schoeisel. In die hoedanigheid leverde Snoeren Schoen- en Voetspecialist de afgelopen jaren het schoeisel voor het eerste elftal, de technische staf en het personeel van NAC. Door de nieuwe verbintenis blijven zij tot 2019 verzekerd van het beste en mooiste materiaal op het gebied van pasvormschoenen. Daarnaast blijft Snoeren bijpassende riemen leveren, zodat NAC ook de komende jaren in heel Nederland representatief voor de dag komt. 

Goetzee: “Mede dankzij de service van Snoeren loopt NAC buiten het veld al jarenlang op het juiste en beste schoeisel. We zijn blij dat we ook de komende jaren van die service en expertise gebruik kunnen maken.”

Snoeren: “Ik ben al jarenlang een trouwe supporter van de club. Daarom is het fantastisch dat wij als Snoeren Schoen- en Voetspecialist zijnde ons steentje op het gebied van sponsoring bij kunnen dragen. Wij hebben vertrouwen in het huidige beleid, dus daar sluit de driejarige overeenkomst perfect bij aan. We gaan er samen iets moois van maken.”

 

 
Wij komen uit in de: