bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC bereikt akkoord met Verschueren

NAC bereikt akkoord met Verschueren

14/08/2016

NAC Breda heeft een akkoord bereikt met de 19-jarige centrale verdediger Arno Verschueren. De Belgisch jeugdinternational zal overkomen van KVC Westerlo. Verschueren was maandagochtend in Zundert voor de medische keuring en dinsdag tekende hij zijn contract.

Ondanks zijn jonge leeftijd was Verschueren net begonnen aan zijn derde seizoen in de hoofdmacht van Westerlo. De jongeling begon zijn voetballoopbaan bij Lierse SK, voordat hij in 2009 de overstap maakte naar Westerlo. Na een korte periode bij OH Leuven keerde hij in 2012 terug bij Westerlo, waar hij op 17-jarige leeftijd aansloot bij het eerste elftal. In totaal kwam hij de afgelopen seizoenen elf keer in actie voor Westerlo, waarvan negen competitieduels.

Verschueren was de afgelopen jaren een graag geziene gast bij de jeugdelftallen van België. Daar mocht hij regelmatig aantreden op zijn favoriete positie, als centrale verdediger. Meest recentelijk kwam hij als aanvoerder in actie voor België -19 tijdens de kwalificatie voor het EK van 2016.
 
Wij komen uit in de: