bezig met laden...

Nieuwsarchief

Kidsclub Persdag op 5 oktober!

Kidsclub Persdag op 5 oktober!

23/09/2016

Op woensdag 5 oktober organiseert de Kidsclub van NAC Breda de ‘Persdag’! Een unieke kans voor jou om al jouw brandende vragen te stellen aan Marinus Dijkhuizen en twee selectiespelers. Welke twee spelers erbij zullen zijn blijft tot de dag zelf een verassing. Daarnaast zullen de mannen van de persafdeling van NAC aanwezig zijn om jullie een ‘snelcursus’ te geven over het opstellen van goede vragen, zodat jullie alles te weten komen van de spelers en de trainer.

 
Wat gaan we precies doen?
We verzamelen om 14:00 in het hoofdgebouw, waar de medewerkers van de persafdeling van NAC jullie ontvangen. Deze zullen je meenemen naar ruimtes waar de journalisten zich voorbereiden om de interviews met de spelers en de persconferentie met de trainers. Jullie zullen dus in de huid van een échte journalist kruipen!
 
Vervolgens zal Marinus Dijkhuizen plaats nemen op zijn vaste plaats in de perszaal en kan de Kidsclub Persconferentie beginnen. De spelers nemen plaats op hun vaste plaats in de catacombe, genaamd de ‘mixed zone’. Hier worden ze na de wedstrijd altijd geïnterviewd. Jullie worden dus opgesplitst in verschillende groepen, zodat jullie meerdere ruimtes zien en meerdere vragen kunnen stellen aan verschillende spelers/trainer.
 
Prijs voor meest originele vraag
Als alle vragen zijn gesteld zullen we gezamenlijk afsluiten om 16:30, waarbij Marinus Dijkhuizen en de twee spelers nog een leuke prijs zullen uitreiken. Alle drie de heren mogen namelijk iemand uitzoeken waarvan ze de leukste, gekste of origineelste vraag hebben gehad. Deze drie Kidsclub leden worden uitgenodigd om de wedstrijd NAC Breda – Fortuna Sittard (21/10/2016) vanaf de perstribune te volgen. Na de wedstrijd mogen ze zelfs mee met de perschef van NAC om een kijkje nemen in de catacombe en bij de persconferentie!
 
Aanmelden
Kortom een hele toffe activiteit waarbij jij de kans krijgt alles te weten te komen over jouw helden! Schrijf je daarom snel in via deze link om deze activiteit niet te missen. En wie weet loop jij tegen Fortuna Sittard door de catacombe van het stadion, kijkend hoe andere journalisten jou nadoen!
 
Let op: activiteit is bedoeld voor de Kidsclubleden, dus met de leeftijd t/m 12 jaar. Voor de Young Yellow Army (13 t/m 16) komt er een aparte Persdag!
 
Wij komen uit in de: