bezig met laden...

Nieuwsarchief

Mason Mertens snelste Kidsclub-lid

Mason Mertens snelste Kidsclub-lid

01/10/2016

Het record van snelste inschrijving bij de Kidsclub van een bvo staat vanaf vrijdag op naam van NAC Kidsclub-lid Mason Mertens. De zoon van supporter, en vrijwilliger van NAC, Maurice Mertens en moeder Daniëlle werd vrijdag vijf seconden na de geboorte om 17:47 uur aangemeld bij de Kidsclub.

De trotse vader, Maurice, kwam op het idee om het record te verbreken nadat hij had gelezen over Levi uit Utrecht, die 10 seconden na de geboorte werd aangemeld. Dit is héél snel, maar kon beter volgens Maurice. Hij nam daarom tijdig contact met de Kidsclub van NAC om het idee te bespreken. Toen vrijdag de tijd rijp was, ging er vanuit het ziekenhuis gelijk een telefoontje uit richting NAC zodat ze klaar zaten.

Voordat NAC begon aan het duel tegen Volendam, werd alles klaargezet zodat Mason, toen hij uiteindelijk om 17:47 uur ter wereld kwam, zo snel mogelijk in de ledenadministratie verwerkt kon worden. Een telefoontje en één klik op de knop volstonden daarom om Mason lid te maken, waardoor de recordpoging vlak voor de wedstrijdhectiek kon slagen. Hierdoor is Mason al na vijf seconden lid geworden van de NAC Breda Kidsclub. Moeder en zoon maken het goed. 

Namens NAC Breda willen wij de ouders Maurice en Daniëlle feliciteren met hun kerngezonde zoontje Mason. Het razendsnelle nieuwe lid heeft namens de club een NAC-slabbetje, sjaaltje en mutsje gekregen. Wij wensen de hele familie veel geluk en nodigen ze als de tijd rijp is uit om met Mason een thuiswedstrijd bij te wonen.
 
Wij komen uit in de: