bezig met laden...

Nieuwsarchief

Eerste Kidsclub Persdag groot succes

Eerste Kidsclub Persdag groot succes

06/10/2016

Woensdagmiddag stond er weer een fantastische activiteit van de Kidsclub van NAC op het programma: de allereerste Kidsclub Persdag. Een dag waarop de kinderen alle vragen die ze maar konden bedenken konden stellen. En niet aan zomaar iemand. Trainer Marinus Dijkhuizen wilde ze graag te woord staan en daarbij nam hij ook nog eens twee selectiespelers mee. Ook Mounir El Allouchi en Ashley Smith-Brown waren ruim anderhalf uur lang het doel van interessante, gekke, grappige en kritische vragen. 

De kinderen werden ontvangen in de persruimte, waar de communicatieafdeling van NAC al stond te wachten. De kinderen kregen de opdracht om voor hun idolen de leukste, creatiefste en meest gekke vragen te bedenken, want daar waren uiteindelijk mooie prijzen mee te winnen. De leden waren goed voorbereid, want bijna allemaal hadden ze vooraf hun vragen al bedacht. Na een korte introductie werd de groep in tweeën gesplitst. Een groep bleef in de persruimte om Dijkhuizen te ondervragen. De andere groep ging naar de ‘mixed zone’ (de ruimte waar spelers en journalisten elkaar zien na een wedstrijd) om daar de spelers onder vuur te nemen met vragen. Na verloop van tijd werden de groepen gewisseld en zo kreeg iedereen zijn kans om die ene dringende vraag te stellen.

Na afloop was er de tijd en ruimte om nog even door het stadion te lopen en natuurlijk om met de spelers en Marinus op de foto te gaan. Ook werden de winnaars van de prijs bekend gemaakt. De 'journalisten' met de leukste of beste vraag in de ogen van de spelers en de oefenmeester werden beloond. Zij mogen bij de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard meelopen met de persafdeling van NAC.

Al met al was het een geslaagde middag. De lachende gezichten van zowel de journalisten als de spelers en de trainer spraken boekdelen. Wie weet zien we een aantal van de deelnemers over een aantal jaar in de perskamer voor het echte werk!

Wil jij ook meedoen met deze leuke activiteiten van de Kidsclub? Schrijf je dan snel in voor de leukste Kidsclub van Nederland!
 
Wij komen uit in de: