bezig met laden...

Nieuwsarchief

Vol verwachting klopt ons hart

Vol verwachting klopt ons hart

01/12/2016

Leden van de KIdsclub kregen woendag 30 november in de Cordial bezoek van drie hele bijzondere mannen. Allereerst kwamen twee spelers van het eerste elftal langs en niet veel later sloot ook niemand minder dan Sinterklaas aan voor een hele gezellige middag

Eerder die middag gingen er al meer dan 70 jonge NAC-supporters op avontuur in het Rat Verlegh Stadion. De leden van de Kidsclub moesten op zoek naar aanwijzingen om vervolgens letters te vinden. Deze letters vormden uiteindelijk een woord, waar de grote prijs gevonden kon worden. Het woord was: Eretribune. De actieve deelnemers gingen in ieder geval niet met lege handen naar huis. De officiële teamposter was de beloning na een mooie speurtocht.

In de namiddag was de Cordial open om de speurtocht af te sluiten met een bezoek van zowel Robbie Haemhouts als Gino Demon. De kinderen kregen uitgebreid de mogelijkheid om op de foto te gaan met hun idolen. Uiteindelijk moesten de jonge supporters nog een paar opdrachten uitvoeren in de vorm van liedjes zingen voordat de andere speciale gast ook kwam: Sinterklaas. De goedheiligman luisterde tevreden naar het gezang en zag veel lachende gezichten.

Al met al wederom een succesvolle kidsclubmiddag! Bekijk hier alle foto's van de Sinterklaasmiddag.

Geen enkele Kidsclubactiviteit meer missen van de leukste Kidsclub van Nederland? Inschrijven kan via www.NAC.nl/kidsclub!
 
Wij komen uit in de: