bezig met laden...

Nieuwsarchief

Korting op je kaart in Fanshops!

Korting op je kaart in Fanshops!

09/12/2016

Over precies een week speelt NAC in eigen huis tegen FC Emmen. Doe je dit weekend of volgende week inkopen in de Fanshop in het Rat Verlegh Stadion óf de shop-in-shop in de binnenstad van Breda? Dan bestaat zomaar de kans dat je een flinke korting krijgt op de aanschaf van een kaart voor deze wedstrijd. 

In de Fanshop en shop-in-shop, gevestigd in het pand van 076 My Way Of Life in de Veemarktstraat, geldt voor de komende week een mooie actie in aanloop naar NAC - FC Emmen. Bij besteding van €50 of meer krijg je namelijk 50% korting op de aanschaf van je kaart voor deze wedstrijd! Bij besteding van €100 of meer is die korting zelfs, je raadt het al, 100%! Jouw decemberinkopen kunnen je dus zomaar een gratis kaartje voor het duel van 16 december opleveren. In beide shops zijn vanaf de wedstrijdshirts (thuis- en blauwe uitshirt) in maten XXL en 3XL beschikbaar. 

De shop-in-shop (Veemarktstraat 60) is dit weekend op vrijdag en zaterdag weer geopend! Op vrijdag ben je van 13:00 tot 17:00 uur welkom, op zaterdag is dit al vanaf 11:00 uur. 

 
Wij komen uit in de: