bezig met laden...

Nieuwsarchief

Met NAC naar 'De gelaarsde Kat'!

Met NAC naar 'De gelaarsde Kat'!

15/01/2017

Na het grote succes van het Eftelingbezoek met de Kidsclub vorig seizoen, mogen we met trots aankondigen dat deze activiteit dit seizoen weer terug komt! Wel in een ander jasje, dit jaar staat namelijk de sprookjesmusical ‘De gelaarsde Kat’ centraal. Op zaterdag 4 februari zal de Efteling NAC-dag plaats vinden, dus zorg dat je deze dag vrij houdt.

Klik hier om kaarten te bestellen voor de NAC-dag in de Efteling!

Sprookjesmusical De gelaarsde Kat 
De musical neemt je mee in de sprookjeswereld van De gelaarsde Kat en laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich kan wensen. Het enige wat de kat daarvoor wilt hebben, zijn kleren en leren laarzen. Wat zou De gelaarsde Kat van plan zijn? Zal hij zijn belofte nakomen? Of krijgt dit verhaal een ander staartje?

Dagprogramma 
11:00 – 15:00   Individueel parkbezoek (optioneel, enkel bij aanschaf van een combi-ticket) 
15:00 – 16:10   Bezoek sprookjesmusical ‘De gelaarsde Kat’ 
16:10 – 17:30   Meet & Greet met karakters uit de musical & NAC-spelers 
17:30   Einde programma

Tickets 
Speciaal voor de NAC-dag bieden we tickets aan tegen een gereduceerd tarief. Een ticket voor het musicalbezoek is aan te schaffen voor slechts €14,95 (normaal €19,95). Dit ticket geeft je uitsluitend toegang tot de musical (eerste rang plaatsen), inclusief garderobe.
 
Wil je ook nog een parkbezoek eraan koppelen om je dag compleet te maken? Koop dan een combi-ticket voor slechts €39,45 (normaal €44,45). Naast het bezoek aan de musical (eerste rang plaatsen, inclusief garderobe) geeft dit ticket je vanaf 11:00 toegang tot de Efteling, waarbij je tot 15:00 zelf het park mag verkennen.  

Ieder lid van de Kidsclub kan tot een maximum van 5 tickets aanschaffen. De tickets kan je uitsluitend kopen via www.efteling.com/nackidsclub.

Meespelen in de musical 
Tot slot krijg je zelfs nog de kans om mee te spelen in de musical. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud en wil je kans maken op een rol in de sprookjesmusical ‘De gelaarsde Kat’? De Efteling geeft exclusief aan Kidsclubleden 5 meespeelrollen weg, dus geef je hier snel voor op en wie weet sta jij op 4 februari op het podium van het Efteling Theater. 

 
Wij komen uit in de: