bezig met laden...

Nieuwsarchief

Horsfield nieuwste versterking NAC

Horsfield nieuwste versterking NAC

17/01/2017

James Horsfield speelt de rest van het seizoen 2016/2017 voor NAC Breda. De verdediger/middenvelder wordt de komende maanden gehuurd van Manchester City. Horsfield was tijdens het trainingskamp van afgelopen winterstop in Bosschenhoofd op proef bij de Parel van het Zuiden en maakte daar een goede indruk op de trainingsstaf.

Horsfield speelde al sinds zijn elfde levensjaar in de jeugdopleiding van Manchester City. Hij staat daar bekend vanwege zijn sterke passing en zijn natuurlijke leiderschap. Zo was de jongeling tijdens zijn jeugdcarrière aanvoerder van de O16 en O18 van The Citizens. James zat al enkele malen bij de eerste selectie van Manchester City, maar moet zijn debuut nog maken. In 2015 werd hij kortstondig verhuurd aan Doncaster Rovers.

Technisch Directeur Hans Smulders: "Met zijn 21 jaar is James een van de meest ervaren spelers in de jeugdopleiding van City. Hij kan op verschillende posities in de verdediging en het middenveld uit de voeten. Tijdens het trainingskamp in de winterstop hebben we gemerkt dat hij goed in de groep past en voetballend een meerwaarde is voor ons. Daarnaast kan hij met zijn ervaring ook een rol spelen in de ontwikkeling van de andere jongere spelers van Manchester City. We zijn daarom blij dat hij het komende half jaar voor NAC uitkomt."
 
Wij komen uit in de: