bezig met laden...
Betaalkaart
zoeken:

Nieuwsarchief

Alaaaaaafondje NAC!

Alaaaaaafondje NAC!

22/02/2017

Op 24 februari is het zover: de start van carnaval 2017. Het hele weekend loopt Zuid-Nederland de polonaise en uiteraard is ut Kielegat het middelpunt van de belangstelling. In ieder geval op vrijdag, want dan trappen we carnaval af met een fantastische avond rond NAC - FC Volendam. Een Alaaaaaafondje NAC met een speciaal carnavalstarief!

De afgelopen seizoenen was het een standaard ritueel. NAC speelde op de vrijdag van carnaval een uitwedstrijd, de meereizende supporters trokken hun carnavalspak aan en na het laatste fluitsignaal werd met gierende banden de terugreis naar Breda ingezet om bij het feestgedruis in te haken. Dit jaar doen we het anders, want NAC speelt thuis! En niet zomaar een wedstrijd, want het is de topper tegen FC Volendam. Een belangrijke wedstrijd voor de strijd om de Play-Off plekken. Je mag natuurlijk nóóit een Avondje NAC missen, maar deze zeker niet.

Vrijdag is natuurlijk de start van carnaval, maar waar begin je carnaval beter dan bij NAC. Daarom maken we eenmalig van het Avondje NAC het Alaaaaaafondje NAC! Je kunt direct vanuit je werk terecht bij NAC, want in Café Beatrix (en het voorplein) maken we er een mooi feest van. Even omkleden naar je beste geel-zwarte carnavalsoutfit en op naar het Rat Verlegh Stadion!

Daar blijft het niet bij, want het mooiste feestje van Breda is ook nog eens voordelig te bezoeken. Seizoenkaarthouders kunnen twee vrienden meenemen voor het speciale carnavalstarief van €11,11 voor twee kaarten, waarbij zij kaarten kunnen kopen voor alle publiekstribunes (B-Side, Vak G, Eretribune). Voor supporters zonder seizoenkaart geldt: alle kaarten op de korte zijdes (B-Side, Vak G) voor €11,11 per stuk. Let op: deze voordelen gelden alleen bij de eerste bestelling. 

Uiteraard verloopt de verkoop voor deze actie via NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk. Op NACtickets.nl wordt de korting automatisch verrekend in de winkelmand.

Jouw carnaval begint bij NAC! Op vrijdagavond 24 februari is het Rat Verlegh Stadion even het belangrijkste punt van ut Kielegat.

Alaaaaaafondje NAC!
 
Wij komen uit in de: