bezig met laden...
Betaalkaart
zoeken:

Nieuwsarchief

Verbeek mist twee duels

Verbeek mist twee duels

13/02/2017

NAC moet het de komende twee duels zonder de inbreng van Danny Verbeek doen. De aanvaller ontving een schikkingsvoorstel van drie duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk, naar aanleiding van zijn rode kaart tegen RKC Waalwijk. NAC en Verbeek hebben het schikkingsvoorstel geaccepteerd.
 
In de derde minuut van het duel NAC-RKC van afgelopen vrijdag maakte Verbeek een overtreding op Mark Engberink van RKC, waar scheidsrechter Christiaan Bax een rode kaart voor trok. Het was de eerste rode kaart ooit voor Verbeek, die voor de vierde keer dit seizoen in de basis stond bij NAC. 
 
Verbeek liet na afloop weten dat hij geen intentie had om zijn tegenstander op de bewuste manier te raken: "Ik wil vol voor de bal gaan en raak hem daarbij. Op het moment dat ik voel dat ik hem raak, trek ik mijn been terug. Ik wil de bal blokken en daarbij raak ik ongelukkig zijn bovenbeen. Ik ben niet zo'n speler die dit bewust doet. Ik heb nog nooit rood gepakt. Nogmaals, zo'n speler ben ik niet." 
 
Door de schorsing mist Verbeek het uitduel tegen Jong PSV (20 februari) en het thuisduel tegen FC Volendam (24 februari). Op 3 maart is hij weer inzetbaar als NAC het in Doetinchem opneemt tegen De Graafschap. 
 
Wij komen uit in de: