bezig met laden...
Betaalkaart
zoeken:

Nieuwsarchief

NAC 2 boekt ruime zege in Leeuwarden

NAC 2 boekt ruime zege in Leeuwarden

14/02/2017

NAC Breda 2 heeft maandagavond goede zaken gedaan in Friesland. De ploeg won met 0-4 van SC Cambuur dankzij treffers van Giovanni Korte (3) en Bodi Brusselers. Door de zege klom NAC een plekje op de ranglijst en staat het nu op de derde plek met veertien punten. 

In Leeuwarden kwamen veel spelers van de eerste selectie aan de aftrap. Andries Noppert stond op doel en voor hem stonden Fabian Sporkslede, Bart Meijers, Gino Demon, Charni Ekangamene, Vinnie Vermeer, Mounir El Allouchi, Brandon Barker, Bodi Brusselers, Fisayo Adarabioyo en Giovanni Korte.

Noppert moest als eerste van de twee doelmannen in actie komen, maar deed dit uitstekend oog in oog met de aanvaller. Daarna was het woord snel aan NAC. Brusselers rondde een prima rush van Barker af voor de 0-1 en vijf minuten later zette Korte zijn ploeg op 0-2 dankzij een prima solo en dito afronding. Na 20 minuten was de buitenspeler opnieuw trefzeker, ditmaal met een kopbal: 0-3. 

Na rust nam NAC wat gas terug, maar in de problemen kwam het niet. Het bereidde de voorsprong zelfs uit. Opnieuw was Korte de doelpuntenmaker en hij zette NAC 2 daarmee op 0-4. Dat was tevens de eindstand.

Dinsdag 21 februari komen de reserves opnieuw in actie. Dan is op het eigen Sportpark Heksenwiel Heerenveen 2 de tegenstander, de huidige nummer 2 van de ranglijst. Dat duel begint om 18:30 uur en is gratis toegankelijk.
 
Wij komen uit in de: