bezig met laden...
Betaalkaart
zoeken:

Nieuwsarchief

Open Dag 2017 op 13 augustus

Open Dag 2017 op 13 augustus

15/02/2017

De voorbereiding op het seizoen 2017/2018 begint steeds meer vorm te krijgen. Eerder werden al zes oefenwedstrijden bekend gemaakt en de datum waarop NAC op trainingskamp gaat in Bosschenhoofd. Nu mogen we ook de datum van de jaarlijkse Open Dag openbaren. Die wordt namelijk gehouden op zondag 13 augustus in het Rat Verlegh Stadion.

Deze zomer zit het Rat Verlegh Stadion zeker niet stil. De voetbaltempel is namelijk één van de speellocaties van het EK voor Vrouwen (WEURO 2017) dat wordt georganiseerd in Nederland. Er worden in totaal vijf wedstrijden gespeeld, waaronder de halve finale van het toernooi op 3 augustus. Anderhalve week later kleurt het stadion dus weer helemaal geel-zwart, zoals we gewend zijn.

Er zitten echter wel een aantal voorwaarden aan deze datum. Volgend seizoen beginnen de Eredivisie en Jupiler League namelijk in verschillende weekenden. De hoogste divisie start in het weekend van de 13de, terwijl de eerste divisie een weekend later start. Mocht NAC promoveren en op 13 augustus onverhoopt een wedstrijd hebben, dan wordt de Open Dag verschoven naar het interlandweekend van september.

De precieze invulling van de dag wordt op een later moment bekend gemaakt, maar het belooft natuurlijk weer een groot voetbalspektakel te worden! Houd met plannen van de vakantie daarom alvast rekening met de datum 13 augustus.
 
Wij komen uit in de: