bezig met laden...

Nieuwsarchief

Citroën Van Beek nieuwe autopartner NAC

Citroën Van Beek nieuwe autopartner NAC

14/04/2017

NAC Breda heeft in Citroën Van Beek een nieuwe autopartner gevonden. Beide partijen hebben met ingang van 2017/2018 een contract getekend voor de komende seizoenen. Citroën Van Beek zal gedurende deze periode de vaste autoleverancier zijn van NAC en wordt daarmee tegelijkertijd een grote partner van de club.

Het aflopende contract van huidige autopartner Rüttchen Automotive heeft NAC de mogelijkheid gegeven om de propositie van de autopartner onder de loep te nemen en opnieuw positie te bepalen in de markt. Het vergroten van de inkomsten voor de club en goede voorwaarden bij het leveren van de leaseauto’s waren hierin belangrijke kaders. In een zorgvuldig uitgevoerde tenderprocedure is Citroën Van Beek uiteindelijk de beste autopartner voor NAC gebleken. Beide partijen hebben daarom besloten om de goede gesprekken die met elkaar zijn gevoerd om te zetten naar een langdurige samenwerking.

Algemeen Directeur Justin Goetzee: “Met Citroën Van Beek hebben wij een prachtige nieuwe autopartner gevonden. De propositie van de autopartner is op commercieel gebied erg belangrijk voor ons. Daarom zijn we in een vroeg stadium al gestart met de zoektocht naar de beste deal voor NAC. Citroën Van Beek heeft ons veruit de beste voorwaarden aangeboden en de gesprekken gaven ons het juiste gevoel met hun enthousiasme en drive. Bovendien is het een deal met een bedrijf dat pal tegenover het Rat Verlegh Stadion gevestigd is en al jaren als sponsor verbonden is aan de club. Alle facetten voor een mooie samenwerking zijn dus aanwezig."

Aries en Edwin van Beek, Directeuren bij Citroën Van Beek, zijn als Bredase ondernemers erg trots op het nieuwe partnership: “Naast sponsor zijn wij al jaren trouw supporter van NAC en met onze overname van het Citroën dealerschap in Breda is deze samenwerking een mooie stap om onze regionale positie nog verder te versterken.”

Citroën Van Beek is met vijf vestigingen de Citroën dealer voor Zuidwest-Nederland, daarnaast is Van Beek ook dealer van het Franse luxemerk DS Automobiles.
 
Wij komen uit in de: