bezig met laden...
Betaalkaart
zoeken:

Nieuwsarchief

Operatie Eredivisie is begonnen!

Operatie Eredivisie is begonnen!

25/04/2017

NAC naar de Eredivisie, dat is de komende periode onze missie! De troepen van Stijn Vreven worden klaargestoomd om te groeien naar de vorm die nodig is en in de Play-offs op volle oorlogssterkte aan te treden. Dat gaat met ups en downs, maar één ding is zeker: straks in de Play-offs zijn we er klaar voor. 'Operatie Eredivisie' is al in volle gang en moet op 28 mei uitmonden in de 'Bevrijding van Breda'. Alles is geoorloofd in de strijd om dat ene doel. 

De Yellow Army mobiliseert zich trouw als altijd om in een kolkend Rat Verlegh Stadion mee te strijden in de missie. Verleng nu alvast je seizoenkaart als jij ook gelooft in onze gezamenlijke missie. WIJ ZIJN NAC!

Vroege beslissers betalen minder bij promotie
Verleng jij je seizoenkaart vóór vrijdag 12 mei en slaagt NAC samen met jou in de missie om te promoveren naar de Eredivisie? Dan wordt jouw loyaliteit aan de Yellow Army beloond! Je betaalt bij vroege verlenging namelijk volgend seizoen gegarandeerd de huidige Jupiler League-prijs! Dat betekent dat je in het geval van promotie een flinke korting op je seizoenkaart krijgt.

Verlengers krijgen thuiswedstrijden in Play-offs gratis
Seizoenkaarthouders die voor de Play-offs hun seizoenkaart verlengen en geloven in onze gezamenlijke missie, krijgen natuurlijk de eigen kaarten voor de thuiswedstrijden in de Play-offs gratis. Seizoenkaarthouders die (nog) niet verlengen betalen een bescheiden bedrag van €5,- per kaart om de thuiswedstrijden in de Play-offs bij te wonen.

Club van 1912
Ben je lid van de Club van 1912? Dan hoef je natuurlijk je seizoenkaart niet te verlengen en krijg je ook je kaart(en) voor de thuiswedstrijd(en) voor de Jupiler play-offs gratis. Bovendien krijg je, zoals in het contract is afgesproken, 5% korting op de prijs voor je seizoenkaart. Net als afgelopen jaar hanteren we hiervoor de Jupiler League-prijzen, ongeacht de uitkomst van het seizoen 2016/2017.

Speciaal voor Operatie Eredivisie is de site Operatie-Eredivisie.nl in het leven geroepen. Daar staat alle informatie die je nodig hebt om je seizoenkaart te verlengen, te verplaatsen of over te dragen. Sluit je aan bij de Yellow Army en meld je aan de voor de missie!

Let op: je kunt bij vroege verlenging tijdens de Play-offs niet met je seizoenkaart naar binnen. Je moet de kaart nog wel online afhalen en ontvangt ze dan op de door jouw gekozen manier. De kaartverkoop voor de Play-offs begint zodra bekend is in welke ronde NAC instroomt.


 
Wij komen uit in de: