bezig met laden...

Nieuwsarchief

#OperatieEredivisie: 2K gepasseerd!

#OperatieEredivisie: 2K gepasseerd!

01/05/2017

Vorige week ging #OperatieEredivisie definitief van start. De laatste weken staan in het teken van één doel: een goede plaatsing voor de play-offs en daarna vlammen in de finales die volgen. Inmiddels hebben ruim 2.000 seizoenkaarthouders zich verzekerd van een seizoenkaart voor volgend seizoen, waarvoor ze een mooie vroegboekkorting krijgen én hun kaart(en) voor de thuiswedstrijd(en) in de play-offs gratis!

Het was een zware bevalling afgelopen vrijdag, maar de eerste missie van 'Operatie Eredivisie' kreeg de stempel 'geslaagd'. Dankzij een goede tweede helft won de Parel van het Zuiden met 4-1 van FC Oss en heeft het een plek in de tweede ronde van de play-offs in het vizier. Daarvoor moet een remise of overwinning worden geboekt aankomende vrijdag in Almere.

De afgelopen dagen wisten flink wat supporters hun weg naar Operatie-Eredivisie.nl te vinden, de site die vorige week werd gelanceerd voor het verlengen van de seizoenkaart. Dit weekend werd de grens van 2.000 seizoenkaarten voor volgend jaar bereikt. De supporters krijgen die vóór 12 mei verlengen, betalen het huidige Jupiler League-tarief voor hun jaarkaart van volgend seizoen, ongeacht de uitkomst van het huidige seizoen. Bovendien bezoeken zij de thuiswedstrijd(en) in de play-offs helemaal gratis. Seizoenkaarthouders die niet verlengen voor die datum, kunnen hun kaart terugkopen voor €5. 

Vrijdag weten we hoe het (voorlopige) schema van de Jupiler play-offs eruit gaat zien. Voeg jij je bij de Yellow Army en ben je er bij de thuiswedstrijd(en) gratis bij? Verleng dan snel en klik op de onderstaande button!
 
Wij komen uit in de: