bezig met laden...
Betaalkaart
zoeken:

Nieuwsarchief

Huldiging Grote Markt siert seizoenkaart 17/18

Huldiging Grote Markt siert seizoenkaart 17/18

16/06/2017

De apotheose van het afgelopen seizoen had natuurlijk veel memorabele momenten. De belangrijke treffers van Cyriel Dessers, het feest met het uitvak in Nijmegen, het feest en de huldiging op P5. Er is natuurlijk één iconisch beeld dat bij een promotie niet mag ontbreken: dat van de huldiging op de Grote Markt. Juist daarom is dit moment vereeuwigd op de seizoenkaart voor 2017/2018.

Bij het vieren van een grote sportieve prestatie van NAC, hoort een huldiging op de Grote Markt. Het levert beelden op die menig NAC-supporter niet snel meer zal vergeten. De enorme mensenmassa in het centrum van Breda, de supporters in de lantaarnpalen: het blijft voor altijd in het geheugen gegrift. De herinneringen aan de afgelopen huldiging keren nu terug in de gedachten, iedere keer als de seizoenkaart uit de portemonnee wordt gehaald.

De 12.000 gepasseerd
Op het moment van schrijven hebben al meer dan 12.000 supporters zich verzekerd van een plek in het Rat Verlegh Stadion voor de komende jaargang en daarmee van onderstaand pareltje in de portemonnee. Vrijdagochtend werd deze nieuwe mijlpaal behaald. Alle seizoenkaarten op de B-Side zijn inmiddels vergeven en ook op Vak G wordt de spoeling dun (nog minder dan 200). Op beide tribunes worden een paar honderd kaarten achter gehouden voor de losse kaartverkoop.

Naar verwachting valt de seizoenkaart medio juli op de mat.

Het is echter nog niet te laat om met NAC de eredivisie in te gaan. Bestel nu jouw seizoenkaart voor volgend seizoen en maak alle zeventien thuiswedstrijden in het Rat Verlegh Stadion live mee! Kijk voor meer informatie op NAC.nl/seizoenkaart.  (Design: Erik Tode | Batucada)
 
Wij komen uit in de: