bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC neemt Rai Vloet over van PSV

NAC neemt Rai Vloet over van PSV

30/06/2017

NAC Breda heeft zich per direct versterkt met Rai Vloet. De 22-jarige Vloet wordt definitief overgenomen van PSV en tekent in Breda een contract voor drie seizoenen.

Rai Vloet belandde al in 2005 via amateurvereniging SVN Landgraaf in de jeugdopleiding van PSV. Bij de Eindhovenaren doorliep hij alle jeugdelftallen en tekende daar uiteindelijk in 2012 zijn eerste profcontract. In september 2013 maakte Rai Vloet via Jong PSV zijn debuut in het betaalde voetbal tegen FC Den Bosch. Na een seizoen voor Jong PSV te hebben gespeeld in de Jupiler League, debuteerde hij in het seizoen 2014/2015 voor de hoofdmacht van de Eindhovenaren. In januari 2015 maakte hij op huurbasis de overstap naar SC Cambuur en speelde daar in een halfjaar tijd acht wedstrijden in de Eredivisie. Afgelopen seizoen speelde Vloet de volledige jaargang op huurbasis voor FC Eindhoven en kwam NAC hem tweemaal tegen. Hij scoorde in 32 wedstrijden bij FC Eindhoven twaalf doelpunten. Rai Vloet is een veelzijdige speler die zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan.

Hans Smulders: "Wij hebben Rai al langere tijd op de radar staan en hebben altijd goed contact met elkaar gehouden. Hij is een veelzijdige speler die zowel op het middenveld als in de aanval kan spelen. Met hem in de selectie voegen we scorend vermogen toe aan de midden- en aanvalslinie. Wij zijn ervan overtuigd dat het talent van Rai nog beter tot zijn recht komt in de Eredivisie."

 
Wij komen uit in de: