bezig met laden...

Nieuwsarchief

Menno Koch voor drie jaar naar NAC

Menno Koch voor drie jaar naar NAC

03/07/2017

NAC Breda heeft na Rai Vloet ook Menno Koch definitief overgenomen van PSV. De verdediger tekent in Breda een contract voor drie seizoenen en zal dinsdag direct aansluiten bij de training op het Autotaalglas Trainingscentrum in Zundert.

De 23-jarige Koch maakte in augustus 2013 zijn debuut in het betaalde voetbal voor Jong PSV, nadat hij bij diezelfde club het grootste gedeelte van de jeugdopleiding had doorlopen. In december 2014 maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal van de Eindhovenaren. De geboren Heezenaar is overigens geen onbekende voor de Parel van het Zuiden, want in de winterstop van het seizoen 2014/2015 nam NAC hem op huurbasis voor een half jaar over van PSV. Ondanks dat hij door een blessure uiteindelijk negen wedstrijden in actie kwam, maakte hij in die periode een erg sterke indruk. Na vorig seizoen een halfjaar op huurbasis voor FC Utrecht uit te zijn gekomen en een half seizoen voor Jong PSV te hebben gespeeld, keert hij nu dus definitief en voor drie seizoenen terug in het Rat Verlegh Stadion.

Hans Smulders: “Menno past goed goed in het plaatje dat wij voor ogen hebben en we zijn dan ook blij dat wij deze talentvolle Nederlandse speler voor drie jaar kunnen vastleggen. Er zit veel potentie in Menno en hij past met zijn karakter goed binnen onze groep. Door zijn constante motivatie om iedere dag beter te willen worden, zijn wij ervan overtuigd dat hij zich binnen de randvoorwaarden die wij bieden nog verder gaat ontwikkelen. In zijn eerdere periode bij NAC heeft hij als voetballers en persoon al een goede indruk achtergelaten. Hij weet wat er bij een club als NAC gevraagd wordt op en ook buiten het veld.”

Menno Koch: "Na een goed gesprek bij NAC ben ik overtuigd geraakt van het plan dat ze voor mij voor ogen hebben. Ik denk dat ik me hier kan ontwikkelen tot een betere speler. Daarnaast heb ik nog steeds warme gevoelens bij de supporters en een goed gevoel bij de gehele uitstraling van de club vanuit mijn vorige periode bij NAC."

 
Wij komen uit in de: