bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC versterkt zich met Angeliño

NAC versterkt zich met Angeliño

04/07/2017

NAC Breda heeft zich per direct versterkt met José Ángel Tasende, beter bekend als Angeliño. De Spanjaard wordt het komende seizoen gehuurd van Manchester City. Angeliño zal aanstaande zondag aansluiten bij de training van de selectie van trainer Stijn Vreven.

De 20-jarige linkervleugelverdediger speelt sinds 2013 bij Manchester City, dat hem in dat jaar wegplukte uit de jeugdopleiding van Deportivo La Coruña. De Spanjaard maakte al zijn debuut in het eerste elftal van Manchester City. Op 30 januari 2016 kwam hij in de FA Cup wedstrijd tegen Aston Villa in het veld voor Gaël Clichy. Afgelopen seizoen maakte hij zelfs zijn eerste minuten in de Champions League in de thuiswedstrijd van Manchester City tegen Steaua Boekarest. Angeliño deed daarnaast de afgelopen jaren al aardig wat ervaring op door uitleenbeurten aan New York City (Amerikaanse MLS), Girona FC en RCD Mallorca.

Hans Smulders: "Angeliño is een groot talent van Manchester City met al aardig wat ervaring door zijn drie eerdere uitleenbeurten. Daarnaast heeft hij ook al zijn debuut in het eerste elftal van Manchester City gemaakt en zelfs al even kunnen ruiken aan het grote werk in de Champions League. Om echt de stap naar het eerste elftal te zetten zal hij zich nog verder door moeten ontwikkelen. Het zegt veel over de goede samenwerking met Manchester City dat zij er bewust voor kiezen om een groot talent als Angeliño bij NAC onder te brengen en de overtuiging hebben dat hij zich binnen onze randvoorwaarden het beste kan ontwikkelen. Met de toevoeging van Angeliño hebben wij direct onze gewenste versterking op de back-positie te pakken.”
 
Wij komen uit in de: