bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC zoekt eigen FIFA-speler

NAC zoekt eigen FIFA-speler

05/09/2017

Ben jij supporter van NAC, een bijzondere persoonlijkheid, thuis in de wereld van vlogs en kun je bovendien een aardig online balletje trappen in FIFA? Dan is de Parel van het Zuiden op zoek naar jou. NAC gaat, in samenwerking met hoofdsponsor CM, deze weken namelijk op zoek naar een supporter die de club kan vertegenwoordigen in de E-divisie.

Door de promotie naar de Eredivisie is NAC verplicht een speler aan te leveren in de E-divisie. Deze zoektocht willen we aangrijpen om op zoek te gaan naar iemand die meer is dan een goede FIFA-speler en met name NAC op een leuke manier op de kaart kan zetten, op een manier die bij de club past. Daarom is het niveau van de FIFA-speler niet van het grootste belang. Belangrijker is dat het karakter van deze supporter past bij wat de club wil uitdragen. Daarom is er onder andere voor gekozen om de B-side Rats uit te nodigen voor de finaledag om de kandidaten het vuur aan de schenen in persoonlijke interviews.

Natuurlijk willen we ook wel iemand afvaardigen die een redelijk online balletje kan trappen. Daarom zet de club, in samenwerking met hoofdsponsor CM, de komende weken een traject in om de juiste persoon te vinden. Hieronder een korte uitleg over hoe dat traject er uit gaat zien.

Voorrondes
In totaal worden er vier online voorrondes georganiseerd. Deze vinden plaats op 11, 12, 13 en 14 september (aanvang 19:30 uur). Iedere voorronde is er plek voor 128 spelers en iedere voorronde zijn er vier plaatsen te winnen voor de finaledag op vrijdag 22 september. Echter, als je bij de laatste vier van de voorronde zit, betekent dit niet automatisch dat je een finaleplaats wint. Je moet uiteraard aan het juiste profiel (zie hieronder) voldoen en wordt kort gescreend om te kijken of je over de juiste persoonlijkheid beschikt. Hoog eindigen in de voorronde geeft je wel meer kans op een finaleplaats, maar is dus absoluut geen garantie.

Denk jij dat je in onderstaand profiel past en goed overweg kunt met een controller? Schrijf je dan hier direct in voor de online voorrondes.

Let op: schiet wel op met inschrijven, want vol is vol!

Finaledag
Op vrijdag 22 september vindt de finaledag plaats op het hoofdkantoor van CM. De 16 deelnemers die door NAC zijn uitgekozen naar aanleiding van de voorrondes, gaan op deze dag strijden om de uiteindelijke plek. Alle deelnemers zullen het opnemen tegen een huidige speler uit de E-divisie, om de verhouding van het niveau te testen. Daarnaast zullen de B-side Rats alle deelnemers aan de tand voelen in een interview en hebben de finalisten een sollicitatiegesprek met medewerkers van NAC.

Aan het einde van de finaledag maken NAC en CM bekend wie de Parel van het Zuiden uiteindelijk mag vertegenwoordigen in de E-divisie en andere FIFA-toernooien.

Profiel
Zoals aangegeven is het voor NAC van groot belang om iemand te vinden die ons op de juiste wijze vertegenwoordigt. Daarom hebben we een profiel opgesteld waar deze persoon aan moet voldoen. Het gaat hierbij om het volgende profiel:

- Minimaal 18 jaar en in het bezit van een rijbewijs
- NAC-supporter en affiniteit met de cultuur van NAC
- Persoonlijkheid moet passen binnen de clubcultuur (Brabants, gezellig, humorvol, tegendraads en onderscheidend)
- Beschikbaar voor alle activiteiten van de E-divisie
- Beschikbaar rond thuiswedstrijden van NAC
- In staat mensen te enthousiasmeren via vlogs
- Staat ervoor open om, naar alle redelijkheid en met enig behoud van niveau, met een aantal spelers uit de eigen selectie van NAC te spelen
- Commitment voor 1 jaar

Wat bieden wij?
De FIFA-speler van NAC werkt op vrijwillige basis voor NAC. Er staat dus geen salaris tegenover, maar er zijn wel veel andere redenen om mee te dingen voor de plek:

- Officiële status van FIFA-speler van NAC
- Game seat in de E-divisie
- Toegang tot social mediakanalen van NAC
- Mogelijkheid tot het opzetten en/of vergroten van eigen social media-kanalen
- Vrijwilligersvergoeding
- Reisvergoeding voor activiteiten namens NAC
- Kledingpakket van NAC
- Mogelijkheid om jezelf op de kaart te zetten in de wereld van E-sports
- Contact met veel E-sports gerelateerde professionals
- Mogelijkheid tot meedelen in eventueel toekomstig verdienmodel
 
Wij komen uit in de: