bezig met laden...

Nieuwsarchief

Info kaartverkoop Feyenoord - NAC

Info kaartverkoop Feyenoord - NAC

07/09/2017

Op 23 september gaat NAC op bezoek in Rotterdam. Die zaterdagavond staat namelijk het uitduel tegen Feyenoord in De Kuip op het programma. In totaal heeft NAC de beschikking gekregen over 1.200 kaarten voor het uitvak. 

Dit jaar mogen er een aantal supporters met de auto naar Stadion Feijenoord afreizen. Het gaat om de 75 Uitkaart+ houders die NAC rijk is. Zij kunnen vanaf maandag 11 september een kaart bestellen voor de autocombi naar Feyenoord - NAC voor de prijs van €27. Voor hen gaan dan tevens de kaarten voor de buscombi in de verkoop. Eventuele resterende autocombi kaarten gaan niet voor andere supporters in de verkoop.

De Breda Loco's zijn voor deze wedstrijd een actie gestart om zoveel mogelijk supporters in het uitvak te krijgen. Samen met NAC zijn zij bezig om sponsoren te vinden om de buscombi zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dat betekent op het moment dat er 300 kaarten sterk in prijs verlaagd kunnen worden aangeboden. Voor Uitkaart+ houders is de prijs op dit moment €16,80 en voor Club van 1912-leden en reguliere (S)CC-houders is de prijs €18,80. Normaal gesproken kosten de kaarten €32,50. Dit is tevens de prijs die gehanteerd wordt als er niet meer gesponsorde plekken zijn.

Meer informatie over de actie van de Breda Loco's, en hoe je als sponsor kunt helpen, vind je hier.

De kaartverkoop voor het duel tussen Feyenoord en NAC start aankomende maandag 09:00 uur voor Uitkaart+ houders. Zij kunnen vanaf dat moment kaarten aanschaffen voor de autocombi en hebben 24 uur voorrang op kaarten voor de buscombi. Vanaf dinsdag kunnen Club van 1912-leden hun kaarten aanschaffen voor de buscombi en vanaf woensdag kunnen ook reguliere (S)CC-houders dit. 

Uiteraard verloopt de kaartverkoop via de reguliere kanalen: NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk.
 
Wij komen uit in de: