bezig met laden...

Nieuwsarchief

NAC-jeugd in nieuw jasje bij Singelloop

NAC-jeugd in nieuw jasje bij Singelloop

02/10/2017

Afgelopen weekend vond de jaarlijkse Singelloop plaats. Heel sportief Breda kon deze dag op verschillende afstanden tot het uiterste gaan en ook de Jeugdopleiding van NAC was traditioneel aanwezig. Met ruim 140 jeugdspelers, die ook nog eens in een nieuw jasje waren gestoken, en de (assistent-)trainers was De Parel van het Zuiden goed vertegenwoordigd tijdens dit jaarlijkse evenement.

De deelnemende jeugdspelers en -trainers liepen mee met de vijf kilometer van de Singelloop, iets waar de jeugdopleiding al sinds jaar en dag aan meedoet. Allemaal liepen zij in het vertrouwde geel-zwart, maar mét een nieuwe hoofdsponsor op de borst. Schipper Accountants verbond zich zaterdag officieel aan NAC als hoofdsponsor van de Jeugdopleiding, waarna zondag de nieuwe shirts voorafgaand aan de Singelloop officieel werden gepresenteerd door de spelers. Schipper Accountants prijkt vanaf nu dan ook op de wedstrijdshirts van alle jeugdelftallen van NAC Breda.

De deelname aan de Singelloop is bedoeld om geld op te halen voor internationale toernooien van de jeugd, maar vanaf deze editie gaat een deel van de opbrengsten ook naar het Jeugdsportfonds. Daarmee is deze actie een verlengde van het initiatief Jelle's Army, dat een aantal weken geleden werd gelanceerd. Mede dankzij de Singelloop probeert de Jeugdopleiding een elftal kinderen aan het sporten te krijgen. Kijk voor meer informatie over Jelle's Army op SamenvoorNAC.nl.
 
Wij komen uit in de: