bezig met laden...

Nieuwsarchief

Korting op sjaals rond NAC-Ajax!

Korting op sjaals rond NAC-Ajax!

18/11/2017

Aanstaande zaterdag wacht NAC de thuiswedstrijd tegen Ajax. Om 20:45 uur trappen beide elftallen af in een uitverkocht Rat Verlegh Stadion. Aangezien de temperaturen zo halverwege november flink dalen, heeft de Parel van het Zuiden speciaal voor deze wedstrijd een eenmalige actie voor zowel de supporters als sponsoren.

Rondom dit duel zijn alle sjaals uit de Fanshop afgeprijsd van €15 naar €10. Aan de kant van de Eretribune kunnen supporters terecht bij de merchandisekar die rond deze wedstrijd daar geposteerd is. Natuurlijk kan men tevens, zoals altijd, terecht bij de Fanshop voor sjaals en alle overige NAC-merchandise. 

Met deze actie worden ook de sponsoren niet vergeten. In het hoofdgebouw vindt men bij de aangewezen stand ook sjaals verkrijgbaar voor een lagere prijs. Sponsoren die van deze actie gebruik willen maken, kunnen er ook voor kiezen om deze vooraf te bestellen via commercie@nac.nl. De betaling wordt dan via facturatie verder geregeld en de sjaal kan dan bij de stand op naam worden afgehaald.
 
Wij komen uit in de: